Trainerul tău – Sami Dragomir

Cu o experiență ce a început în anul 2000, am traversat o călătorie fascinantă în universul frumuseții și al hairstyling-ului. Prima mea școală a fost o ucenicie de doi ani într-o frizerie clasică din Lugoj, unde am fost ghidat de două maestre excepționale care mi-au conturat calea în această industrie dinamică.

După patru ani în frizerie, am decis să-mi extind orizonturile și să îmi continuu cariera în orașul vibrant Timișoara, unde am început să-mi pun amprenta ca hairstylist. Am avut privilegiul de a fi junior stylist în echipa Londa Romania timp de doi ani, beneficiind de formare profesională de la hairstyliști contemporani, atât din România, cât și din Europa.

În 2010, am început o colaborare de succes cu TIGI PROFESIONAL, participând la seminarii și cursuri de tunsori și colorimetrie susținute de echipa TIGI ANGLIA, evenimente desfășurate la București. În 2013, am avut oportunitatea de a participa la cursul ABC TUNS la Academia Sassoon din Londra, o experiență care mi-a îmbogățit cunoștințele și abilitățile.

Cu fiecare an care a trecut, am continuat să evoluez și să mă perfecționez, participând la diverse seminarii în cadrul prestigiosului târg Salon International din Londra. În România, mi-am completat educația la academiile Artist Salon&Academy, Pop Academy și Intercoiffure Romania. În prezent, colaborez cu Contrast Romania, folosind produsele Revlon și oferind suport profesional colegilor hairstyliști. Experiența mea bogată și pasiunea pentru frumusețe mă motivează să ofer servicii de calitate și să rămân mereu conectat la ultimele tendințe în hairstyling.

SAMI DRAGOMIR

curs frizerie și coafura

Cursul acoperă o gamă largă de subiecte esențiale, inclusiv tăierea și aranjarea părului, tehnicile de coafare, colorarea și tratamentele pentru păr. Participanții la curs vor avea ocazia de a exersa pe manechine, asigurându-se că își dezvoltă abilitățile într-un mediu controlat și realist. Cele 2 capuri de manechin oferite în cadrul cursului permit studenților să experimenteze diverse stiluri și tehnici, pregătindu-i pentru provocările practice ale industriei.

Diplomă acreditată curs coafor și frizerie

Un aspect deosebit de important este diploma acreditată, care atestă calitatea și standardul cursului. Acreditarea este recunoscută pe piața muncii și poate facilita accesul la oportunități de angajare în saloane de înfrumusețare de prestigiu sau chiar deschiderea propriului salon. Cursul de 3 luni oferă suficient timp pentru a absorbi informațiile și a pune în practică ceea ce s-a învățat, pregătind astfel absolvenții pentru provocările reale ale unei cariere în frizerie și coafor.

Pe lângă aspectele practice ale cursului, se acordă o atenție deosebită și dezvoltării abilităților de comunicare cu clienții. Un frizer sau coafor de succes trebuie să fie capabil să înțeleagă și să răspundă nevoilor și preferințelor clienților săi. Aceasta nu numai că adaugă un aspect social cursului, dar pregătește, de asemenea, viitorii profesioniști pentru a construi relații durabile cu clienții.

Avantajele acestui curs

Un alt avantaj al acestui curs de coafor și frizerie este faptul că oferă acces la resursele și echipamentele de ultimă generație. Studenții vor avea șansa de a lucra cu instrumente profesionale și produse de calitate superioară, ceea ce le permite să își dezvolte abilitățile într-un mediu similar cu cel din industrie. Acest aspect practic și hands-on este esențial pentru a se asigura că absolvenții sunt pregătiți să facă față cerințelor variate ale pieței frumuseții.

Un alt element de atracție a acestui curs este accentul pus pe creativitate. Frizeria și coaforul sunt domenii în care inovația și abilitățile artistice sunt foarte apreciate. Cursul încurajează elevii să își exprime creativitatea și să exploreze diverse stiluri și tendințe în coafură. Această abordare le oferă absolvenților posibilitatea de a se diferenția și de a se remarca într-o piață competitivă.

Pe lângă abilitățile tehnice, cursul abordează și aspecte practice ale gestiunii unui salon de frizerie sau coafor. Absolvenții vor fi familiarizați cu aspecte cum ar fi programarea clienților, gestionarea stocurilor și promovarea serviciilor. Aceste cunoștințe adiționale sunt valoroase pentru cei care doresc să își deschidă propriul salon sau să avanseze într-o carieră managerială.

Participanții la acest curs de coafor vor beneficia și de consiliere și îndrumare din partea instructorilor experimentați. Aceștia vor oferi ghidare și feedback constructiv pentru a ajuta elevii să își maximizeze potențialul și să depășească orice provocări întâlnite în timpul cursului. Relația mentor-elev este esențială pentru a crea un mediu de învățare eficient și susținător.

Cursul de frizerie și coafor reprezintă o oportunitate fascinantă pentru cei pasionați de industria înfrumusețării. Cu o durată de 3 luni și o diplomă acreditată, cursul este conceput pentru a oferi o pregătire comprehensivă în tehnicile avansate de tăiere, coafare și colorare a părului. Deosebit de convenabil, orele de curs vor avea loc seara, facilitând participarea celor interesați.

curs de coafor

Costurile acestui curs de coafor și frizerie și variante de plată

Costurile sunt accesibile, cu opțiunea de a plăti 1500 de euro pentru ambele formări sau 1000 de euro fiecare în parte. Această investiție în formare profesională promite să deschidă uși către o carieră de succes în frizerie și coafor.